Nieuwe Hockeykrant Groene Hart

  • Hockeykrant Groene Hart

De nieuwe Hockeykrant Groene Hart is verschenen. Vers van de pers, kleurrijk en natuurlijk weer met heel veel nieuws over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Groene Hart beginnen we uiteraard met de Oranjeteams en de ‘Road to Tokio’. De Nederlandse dames waren al verzekerd van een ticket. Maar nu ook de heren zich hebben gekwalificeerd, kan de blik definitief worden gericht op de Olympische Spelen in 2020.

Clubs
Vanzelfsprekend staan ook in deze editie de clubs in de regio weer centraal. Zo spraken wij met Sebastiaan van Kasteele, de captain van Qui Vive Heren 1 over de sportieve doelen van de ambitieuze Promotieklasser. Ook namen we een kijkje in Gorinchem waar de rolstoelhockeyers van Rapid al meer dan 20 jaar een bijzondere én succesvolle meerwaarde zijn.

Daarnaast aandacht voor de bouw van de nagelnieuwe accommodatie van Leerdam. De groei van de jeugd van Waddinxveen, de ambitie van de Heren van Nieuwkoop, de waterveldplannen van HCRB en een artikel met Bo Steenhouwer, captain van SMHC Dames 1.

Verder: het nieuwe technische kader van Abcoude, Walking Hockey op Mijdrecht, de nieuwe blaashal van Woerden en de herfstclinic op Goudse. Een kennismaking met ‘Dames Bier’ van Souburgh, de opmars van de Heren van Alphen en de succesvolle JA1 van Alecto. En niet te vergeten: de ontwikkelingen op Alkemade en de eerste indrukken van HBR in de Overgangsklasse.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Groene Hart is vanaf komend weekend gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Groene Hart. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

Foto: © Orange Pictures / WJ Dijkdrent

2019-10-31T13:29:06+01:0031 okt 2019|

Slide sportvoeding Slide Slide

Hockeynieuws

Hockeykrant ParaHockey-Special 2023

30 nov 2023|

De Hockeykrant ParaHockey-Special 2023 ligt weer in de clubhuizen! Een bijzondere editie over alle vormen van ParaHockey.

In de Hockeykrant ParaHockey-Special 2023 belichten wij een groot aantal verenigingen die G-, LG-, E-, H- en ParaHockey aanbieden. Ook is er aandacht voor de nationale ParaHockeyteams, het TeamNL Powerchairhockey en de ParaHockey Elftallencompetitie van de KNHB. Daarbij komen niet alleen de prestaties aan bod, maar vooral ook het plezier en de sociale aspecten.

Clubs
In deze special komen spelers, speelsters, trainers, coaches, coördinatoren en bestuursleden van ruim 25 clubs en teams aan het woord over hun passie voor hockey en ParaHockey.

Zoals HV Westland, HC Ypenburg, BHC Overbos, HC Schiedam, De Kraaien, Pinoké, MHC Weesp, Hisalis, HC Feijenoord, Bredius Rollers, Klein-Zwitserland, De Mezen, HC IJsseloever, Fletiomare, Zwollywood Sticks, MHC Drunen, Hockey Extra Venlo, Upward, Stick Flyers, Cartouche, GP Bulls, Schaerweijde, Kampong Rolstoelhockey, MHC Leusden, Groningen, De Tubanten en Tukkers United.

Klik op de cover voor de online bladerversie. (Mocht dit problemen geven: klik hier voor de downloadversie).

Op de clubs en online
De Hockeykrant ParaHockey-Special is inmiddels verspreid. Je vindt de papieren exemplaren in de clubhuizen van meer dan 80 hockeyverenigingen. De onlineversie is op www.hockeykrant.nl te lezen.

Ga naar de bovenkant