Caldas start voorbereiding WK

>, Nieuws>Caldas start voorbereiding WK
  • Caldas WK Hockey

Bondscoach Max Caldas heeft de namen van de 28 spelers bekendgemaakt waarmee hij de voorbereiding start voor het WK Hockey 2018.

Het WK Hockey Heren 2018 wordt van 28 november tot en met 16 december gespeeld in Bhubaneswar (India). In de voorbereiding op het toernooi heeft de bondscoach een voorlopige selectie samengesteld. Deze groep traint in de maanden augustus en september iedere maandag gezamenlijk. Vanaf 24 september wordt dit uitgebreid naar drie dagen per week, van maandag tot en met woensdagochtend.

Caldas selecteerde 25 spelers en drie keepers. Onder hen de 18 internationals die in juni actief waren op de Champions Trophy in Breda. Aangevuld met de spelers die in de aanloop naar het toernooi al deel uitmaakten van de trainingsgroep. Sander de Wijn is na een jaar studieverlof weer aangesloten bij Oranje.

Trainingsgroep Nederlands Elftal
Billy Bakker, Mirco Pruyser en Valentin Verga (Amsterdam). Roel Bovendeert, Thierry Brinkman, Glenn Schuurman, Jorrit Croon, Floris Wortelboer en Maurits Visser (Bloemendaal). Tristan Algera, Thijs van Dam en Jeroen Hertzberger (Rotterdam). Lars Balk, Martijn Havenga, Jip Janssen, Bjorn Kellerman, Robbert Kemperman, Derck de Vilder en Sander de Wijn (Kampong). Pirmin Blaak, Joep de Mol, Bob de Voogd en Mink van der Weerden (Oranje-Rood). Seve van Ass en Sam van der Ven (HGC). Jonas de Geus en Terrance Pieters (Almeerse) en Sander Baart (Braxgata).

WK Hockey 2018
Het WK Hockey Heren 2018 wordt van 28 november tot en met 16 december gespeeld in Bhubaneswar (India). Nederland is ingedeeld in Poule D en neemt het daarin op tegen Maleisië, Duitsland en Pakistan. Kijk voor het complete speelschema, kaartverkoop en meer informatie op de website van de FIH.

2018-08-08T12:37:58+02:008 aug 2018|

Hockeynieuws