Grand Final FIH Pro Leage

>>Grand Final FIH Pro Leage
  • Grand Final FIH Pro League

Van 27 tot en met 30 juni wordt in het Wagener Stadion in Amsterdam de Grand Final van de FIH Pro League gespeeld.

De Hockey Pro League is de nieuwe internationale landencompetitie waaraan de sterkste nationale hockeyteams ter wereld deelnemen. Deze landen hebben vanaf januari 15 wedstrijden gespeeld. Zowel bij de dames als de heren plaatsen de beste vier landen zich voor het eindtoernooi, de Grand Final Four, dat wordt gespeeld in het Wagener Stadion.

Finalisten
Voor dit finaletoernooi hebben de damesteams van Argentinië, Australië, Duitsland en Nederland zich geplaatst. Bij de heren zijn dit Australië, België, Groot-Brittannië en Nederland.

De Grand Final start op donderdag 27 juni met twee halve finalewedstrijden bij de dames. Een dag later komen de beste herenteams in actie. Op zaterdag en zondag staan de finalewedstrijden gepland, als ook de strijd om het brons.

Skills Park
Zoals gebruikelijk wordt ook dit toernooi weer een groot hockeyfeest. Daarnaast is er rond het Wagener Stadion van alles te doen en te beleven. Zo kunnen kids van 5 tot 16 jaar in het Hockey Skills Park zelf hockeyen en zijn er demonstraties van Sportways en Team Streethockey.

ONVZ Grippodium
In het Hockey Skills Park staat ook het ONVZ Grippodium. Hier zijn Oranje-internationals aanwezig om jouw stick te voorzien van een nieuwe ONVZ hockeygrip. Volg het ONVZ Hockey Instagram kanaal voor tips van (oud-)internationals.

Tickets
Het is de verwachting dat het Wagener Stadion bij de wedstrijden van de Oranjeheren en -dames tot de nok toe is gevuld. Wie erbij wil zijn, doet er dan ook goed aan de tickets snel te bestellen, via: https://fihproleague.nl/tickets. De wedstrijden op 29 juni zijn inmiddels uitverkocht.

Donderdag 27 juni
17:15   Argentinië – Australië (D)
20:00   Nederland – Duitsland (D)

Vrijdag 28 juni
17:15   Australië – Groot-Brittannië (H)
20:00   België – Nederland (H)

Zaterdag 29 juni
14:30   3e/4e plek Dames
17:00   Finale Dames

Zondag 30 juni
14:30   3e/4e plek Heren
17:00   Finale Heren

Alle informatie is te vinden op ww.fihproleague.nl.

2019-07-02T10:45:54+02:0027 jun 2019|

Hockeynieuws