Hockeykranten staan Online

>, Nieuws>Hockeykranten staan Online
  • Hockeykrant Online

De digitale versies van de recent verschenen Hockeykrant Het Groene Hart, Hockeykrant Oost-Brabant én de Hockeykrant ParaHockey Special staan nu online.

Hockeykrant Oost-Brabant is eind oktober verschenen en verspreid in de clubhuizen van Den Bosch, Oranje-Rood, MOP, Geldrop, HCAS, HC Eindhoven, Oirschot, Civicum, Deurne, Basko, Cranendonck, Nuenen, Boxmeer, Berlicum en Helmond. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Hockeykrant Het Groene Hart is eveneens eind oktober verschenen en verspreid in de clubhuizen van Qui Vive, Rapid, Leerdam, Waddinxveen, Nieuwkoop, Reeuwijk Bodegraven, SMHC, HV Abcoude, Mijdrecht, Woerden, Goudse MHC, Souburgh, Alphen, Alecto, Alkemade én HBR. Klik op de cover om de krant online te lezen.

De Hockeykrant ParaHockey Special is in november verschenen en verspreid in de clubhuizen van alle verenigingen waar ‘aangepast hockey’ wordt aangeboden, zoals G-hockey, LG-hockey, E-hockey en H-hockey. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Alle recente én eerder verschenen edities van de Hockeykrant zijn overigens op deze website online te lezen onder de button ‘Archief’.

Foto: © Orange Pictures / Arnold Verkade

2019-12-19T13:12:33+01:001 dec 2019|

Hockeynieuws