Hockeykranten staan online

>, Nieuws>Hockeykranten staan online
  • Hockeykranten online

De digitale versies van de recent verschenen Hockeykrant Het Groene Hart, Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek en Hockeykrant Oost-Brabant staat nu online.

Hockeykrant Het Groene Hart is in november verschenen en verspreid in de clubhuizen van Qui Vive, Goudse, Berkel-Rodenrijs, HCRB, Nieuwkoop, Rapid, Leerdam, Abcoude, Alphen, Alecto, Mijdrecht, Souburgh, Woerden, Waddinxveen en Schoonhoven. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Hockeykrant Oost-Brabant is in november verschenen en verspreid in de clubhuizen van Oranje-Rood, Den Bosch, HC Eindhoven, MOP, Civicum, Boxmeer, Basko, Cranendonck, Oirschot, Geldrop, Deurne, Berlicum, HCAS, Nuenen én Helmond. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek is in november verschenen en verspreid in de clubhuizen van Hattem, Zwolle, Kampen, Epse, Ares, De Mezen, Dieren, Deventer, Barneveld, Meppel, Epe, Lochem, Nijkerk én AMHC Apeldoorn. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Alle recente én eerder verschenen edities van de Hockeykrant zijn overigens op deze website online te lezen onder de button ‘Archief’.

2018-12-13T14:47:07+01:0013 dec 2018|

Hockeynieuws