Jongeren mogen weer hockeyen!

Home>hockeykrant, Nieuws>Jongeren mogen weer hockeyen!

Jongeren tot en met 26 jaar mogen vanaf 3 maart weer zonder restricties op de eigen vereniging hockeyen. Dit heeft het Kabinet dinsdag bekend gemaakt.

Voor jongeren gelden per 3 maart dezelfde regels die al van toepassing waren voor de jeugd tot en met 17 jaar. Er mag dus weer op het veld getraind worden met meer dan twee personen, zonder de anderhalve meter afstand. Ook het spelen van onderlinge oefenwedstrijden op het eigen sportpark is weer mogelijk. Competitieduels zijn niet toegestaan en ook de avondklok blijft van kracht.

Oudere senioren
De versoepeling betekent dat veel leden van hockeyclubs weer in actie mogen komen. Voor senioren van 27 jaar en ouder is en blijft het helaas nog behelpen. Zij mogen alleen trainen in groepjes van maximaal vier personen en met anderhalve meter afstand. Ook het spelen van onderlinge wedstrijden of competitieduels is niet toegestaan.

Hervatting
De KNHB is blij met de verruiming van de maatregelen wordt doorgevoerd. Desondanks kan de bond nog geen duidelijkheid geven over de hervatting van de competities. De KNHB houdt de ambitie om, zodra het spelen van wedstrijden is toegestaan, in alle klassen de eerste seizoenshelft af te maken. Eventueel met een uitloop in juni.

2021-03-19T11:57:25+01:0024 feb 2021|

Slide

Hockeynieuws

Ga naar de bovenkant