KNHB verlengt contracten Caldas en Annan

>, Nieuws>KNHB verlengt contracten Caldas en Annan

De KNHB heeft de contracten van de bondscoaches Alyson Annan en Max Caldas verlengd tot en met de Olympische Spelen in Tokio 2021.

De verlenging komt voort uit de verplaatsing van de Olympische Spelen 2020. Zoals bekend besloot het IOC onlangs de Spelen in Tokio vanwege de coronacrisis met een jaar uit te stellen. De 32e editie van de Olympische Spelen worden nu gehouden van 23 juli tot en met 8 augustus 2021.

Aangezien de bestaande overeenkomsten met beide bondscoaches per 1 december 2020 afliepen, zijn de contracten verlengd tot en met de ‘uitgestelde’ Olympische Spelen. Daarmee kan ook de al ingezette voorbereiding van beide Oranjeteams richting Tokio worden gecontinueerd.

Afscheid
De verlenging van Caldas betekent overigens dat hij nu een jaar later afscheid neemt van het Nederlands Elftal Heren. De bondscoach liet in februari weten na de Olympische Spelen te vertrekken. Hij is na een dienstverband van tien jaar bij de hockeybond toe aan een nieuwe uitdaging. Van Alyson Annan is nog niet bekend of ze na ‘Tokio’ een verlenging ambieert als bondscoach van het Nederlands Elftal Dames.

Foto: © Orange Pictures / Ron van Dijk

2020-04-16T13:45:15+02:0030 mrt 2020|

Hockeynieuws