Nieuwe Hockeykrant Amsterdam

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Amsterdam
  • Hockeykrant Amsterdam

De nieuwe Hockeykrant Amsterdam is verschenen. Een van de laatste edities van dit seizoen, boordevol nieuws over de clubs in de regio.

In deze editie van de Hockeykrant Amsterdam is er een vooruitblik op het EK Hockey 2019 dat in augustus in Antwerpen wordt gespeeld. Nederland is zowel bij de dames als de heren regerend kampioen en de Oranjeteams gaan voor nieuw succes. In juni komen beide elftallen in actie bij de Grand Final van de Pro League in het Wagener Stadion. En ook daar besteden wij aandacht aan in de Hockeykrant Amsterdam.

Clubs
In deze editie ook weer veel nieuws en achtergrondartikelen over de clubs in de regio. Te beginnen met de dames en heren van Amsterdam die deze week starten met de play-offs om de landstitel. Met Wendela van Dedem, de keeper van Hurley, blikken we terug op de finale van de Gold Cup én er is een uitgebreid interview met Hans Ooostindie, de vertrekkende succescoach van Pinoké Dames 1.

Verder het 15e Paas-Hock-Ei-toernooi van Myra, de bekeravonturen van Westerpark, het verrassende Dames 1 van IJburg, de titelstrijd van Xenios D1 en het jubileum van AthenA. En ook: het Silver Cup-succes van AMVJ, de degradatiestrijd van Amstelveen, FIT, VVV, de ‘vuurwerkweken’ van HIC en de lastige situatie rondom het nieuwe complex van De Kraaien.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Amsterdam ligt inmiddels in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Amsterdam. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2019-07-04T17:19:27+02:0015 mei 2019|

Hockeynieuws