Nieuwe hockeykrant Breda/Tilburg

>, Nieuws>Nieuwe hockeykrant Breda/Tilburg
  • Hockeykrant Breda/Tilburg

De nieuwe Hockeykrant Breda/Tilburg is verschenen! De eerste editie na de winterstop, met weer veel nieuws over de clubs in de regio.

In deze editie van de Hockeykrant Breda/Tilburg alles over de Hockey Pro League. De nieuwe prestigieuze competitie waaraan de sterkste landenteams ter wereld deelnemen, waaronder het Nederlands Elftal Heren en de Oranjedames. Beide teams spelen dit voorjaar een aantal thuisduels. De Final Four vindt in juni plaats, in het Wagener Stadion.

Clubs
Uiteraard komen ook de clubs in de regio weer volop aan bod. Zoals Zwart-Wit dat met Heren 1 de stap zette naar de Promotieklasse, we belichten de ambitie van de dames van Tilburg en hadden een goed gesprek met Karel Alferink, de nieuwe coach van Breda.

Verder in deze editie: het bijzondere adoptieplan van De Warande, de jeugdopleiding van Push, de ontwikkelingen op Were Di, Liberty, Pelikaan en de samenwerking tussen Waalwijk en DES. Daarnaast het lustrum van Hilvarenbeek, de plannen van Goirle, Etten-Leur, Teteringen, Udenhout én een mooi artikel met Oranje-doelman Sam van der Ven.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Breda/Tilburg ligt inmiddels in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Breda en Tilburg. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2019-04-10T13:26:23+02:0023 mrt 2019|

Hockeynieuws