Nieuwe Hockeykrant Breda/Tilburg

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Breda/Tilburg

De nieuwe Hockeykrant Breda/Tilburg is verschenen. Met 32 pagina’s nieuws en achtergrondartikelen over de clubs in de regio Breda en Tilburg.

In de najaarseditie van Hockeykrant Breda/Tilburg slaan we af met een mooi, nieuw initiatief: de Hockey Foundation. Onder deze vlag gaan de KNHB en Rabobank de komende 10 jaar maar liefst 30 nieuwe hockeyclubs oprichten. Hierdoor kunnen 10.000 kinderen kennis maken met de hockeysport.

Clubs
In de Hockeykrant Breda/Tilburg uiteraard ook weer veel aandacht voor de clubs in de regio. Zo besteden we aandacht aan de nieuwe start van Zwart-Wit, de ambitie van Push Dames 1 en de plannen van Karel Alferink bij Breda. Ook spraken we met Sander van Berkel, de keeper van Tilburg, met Koen Specken van Were Di en met de nieuwe voorzitter van MHC Goirle.

Verder 75 jaar Liberty, De Pelikaan, Etten-Leur, Prinsenbeek, de combiteams van DES en Waalwijk, het nieuwe veld van Udenhout, DDHC, Teteringen, het plezier op MHC Oudenbosch én de geweldige start van HC Baarle.

Kruis
In de Hockeykrant vind je verder een uitgebreid interviewartikel met Herman Kruis. De oud-bondscoach is recent toegetreden tot de RvC van voetbalclub Willem II en hij trekt een aantal bijzondere paralellen tussen voetbal en hockey. Tot slot spraken we met Frank Geers over zijn ervaringen als bondscoach van Slowakije.

Op de clubs
De Hockeykrant Breda/Tilburg, editie najaar 2020, is inmiddels te vinden bij alle genoemde clubs in de regio Breda en Tilburg. Zoals gebruikelijk via onze displays in de clubhuizen én online via de diverse clubwebsites en clubapps. Deze editie is ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

Foto: Orange Pictures

2020-11-04T09:08:36+01:0014 okt 2020|

Hockeynieuws