Nieuwe Hockeykrant Breda/Tilburg

Home>hockeykrant, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Breda/Tilburg

De Voorjaarseditie van de Hockeykrant Breda/Tilburg is verschenen. 32 pagina’s nieuws, interviews en achtergrondartikelen over de hockeyclubs in de regio Breda en Tilburg.

In deze editie besteden wij aandacht aan 17 clubs in de regio. HC Tilburg, Push, Were Di, Breda, De Warande, Etten-Leur, HC Baarle, De Pelikaan, MHC DES, Teteringen, HC Oudenbosch, Waalwijk, Zwart-Wit, DDHC Raamsdonkveer, HC Goirle, Liberty en MHC Udenhout.

Verder lees je alles over de toernooien en evenementen die de komende maanden op het programma staan. Zoals de EHL Finals, De Europese Kampioenschappen Hockey die in juni in Amsterdam worden gespeeld en vanzelfsprekend de Olympische Spelen.

Klik op de cover voor de online bladerversie.

Fysiek en online
De voorjaarseditie van de Hockeykrant Breda/Tilburg is vanaf volgende week te vinden bij alle genoemde clubs in de regio. Zoals gebruikelijk via onze displays, op de sportparken én online via de diverse clubwebsites en clubapps. Alle eerder verschenen edities zijn ook online te lezen op www.hockeykrant.nl, onder de button Edities.

Foto: Orange Pictures

2021-04-06T14:06:55+02:0027 mrt 2021|

Slide

Hockeynieuws

Ga naar de bovenkant