Nieuwe Hockeykrant Groene Hart

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Groene Hart
  • Hockeykrant Groene Hart

De nieuwe Hockeykrant Groene Hart is uit! De laatste editie voor de winterstop, met natuurlijk weer veel nieuws over de clubs in de regio.

Ook in deze editie van de Hockeykrant Groene Hart slaan we vanzelfsprekend af met het komende WK Hockey in India waar de Oranjemannen op jacht gaan naar goud. Naast het laatste nieuws en alle schema’s belichten we ook de ‘achtergrond’ van het WK. In het hockeygekke India overheersen hitte en chaos maar de sfeer is ongekend.

Clubs
Uiteraard komen ook de clubs in de regio weer volop aan bod. Zoals Qui Vive waar Dames 1 dit seizoen in de eerste klasse strijdt om de bovenste plaatsen. Daarnaast belichten wij de ambitie van Berkel-Rodenrijs waar vol wordt ingezet op promotie naar de OVK en we spraken met Rik van Tussenbroek. de 16-jarige doelman van Goudse H1.

Verder in deze editie de goede prestaties van HCRB JB1 in de subtopklasse, het nieuwe waterveld van Nieuwkoop, de Oranje-gekte op Rapid, de opleiding van Leerdam en de talenten van Abcoude. En niet te vergeten: het historische seizoen van Alphen Dames 1 in de OVK, de jeugdinternational van Alecto, het nieuwe elan op Mijdrecht en de ontwikkelingen op Souburgh, Woerden, Waddinxveen en Schoonhoven.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Groene Hart is vanaf komend weekend gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Het Groene Hart. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2018-11-14T11:00:16+02:0014 nov 2018|

Hockeynieuws