Nieuwe Hockeykrant Groene Hart

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Groene Hart
  • Hockeykrant Groene Hart

De nieuwe Hockeykrant Groene Hart is verschenen. Vers van de pers, kleurrijk en natuurlijk weer met heel veel nieuws over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Groene Hart beginnen we uiteraard met de Oranjeteams en de ‘Road to Tokio’. De Nederlandse dames waren al verzekerd van een ticket. Maar nu ook de heren zich hebben gekwalificeerd, kan de blik definitief worden gericht op de Olympische Spelen in 2020.

Clubs
Vanzelfsprekend staan ook in deze editie de clubs in de regio weer centraal. Zo spraken wij met Sebastiaan van Kasteele, de captain van Qui Vive Heren 1 over de sportieve doelen van de ambitieuze Promotieklasser. Ook namen we een kijkje in Gorinchem waar de rolstoelhockeyers van Rapid al meer dan 20 jaar een bijzondere én succesvolle meerwaarde zijn.

Daarnaast aandacht voor de bouw van de nagelnieuwe accommodatie van Leerdam. De groei van de jeugd van Waddinxveen, de ambitie van de Heren van Nieuwkoop, de waterveldplannen van HCRB en een artikel met Bo Steenhouwer, captain van SMHC Dames 1.

Verder: het nieuwe technische kader van Abcoude, Walking Hockey op Mijdrecht, de nieuwe blaashal van Woerden en de herfstclinic op Goudse. Een kennismaking met ‘Dames Bier’ van Souburgh, de opmars van de Heren van Alphen en de succesvolle JA1 van Alecto. En niet te vergeten: de ontwikkelingen op Alkemade en de eerste indrukken van HBR in de Overgangsklasse.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Groene Hart is vanaf komend weekend gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Groene Hart. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

Foto: © Orange Pictures / WJ Dijkdrent

2019-10-31T13:29:06+01:0031 okt 2019|

Hockeynieuws