Nieuwe Hockeykrant Groene Hart

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Groene Hart
  • Hockeykrant Groene Hart

De nieuwe Hockeykrant Het Groene Hart is verschenen en ligt inmiddels in de clubhuizen. Weer zo’n fijne krant met lekker veel nieuws over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Groene Hart slaan we af met de bekercompetitie. Nadat vorig jaar de strijd om de Silver Cup al werd geïntroduceerd, is er dit seizoen ook de Gold Cup. En dat hebben ze bij de KNHB geweten. Maar liefst ruim 400 teams nemen deel aan het bekertoernooi. Topcijfers!

Clubs
Natuurlijk worden ook de clubs in de regio Groene Hart weer volop belicht. Wat te denken van Alecto H1 dat op koers ligt voor promotie naar de OVK of de ambities van de dames van Qui Vive. Daarnaast het nieuwe waterveld van Nieuwkoop, Smurfenhockey op HCRB, de hoop van Abcoude en het 85-jarig jubileum van Gorinchem.

Verder het G-hockey op Waddinxveen, de JB1 van Alphen, Mijdrecht, Goudse, Schoonhoven, Souburgh, Alkemade, Berkel en Rodenrijs, Leerdam en de nieuwbouwplannen op Woerden.

Verkrijgbaar in de clubhuizen
De Hockeykrant Groene Hart is gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Het Groene Hart. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays. Deze editie is ook online te lezen onder de button ‘Archief’. Of bij Edities.

2017-11-20T15:24:20+02:0018 nov 2017|

Hockeynieuws