Nieuwe Hockeykrant Haaglanden

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Haaglanden
  • Hockeykrant Haaglanden

De nieuwe Hockeykrant Haaglanden is van de pers gerold. De laatste editie van dit seizoen. 48 kleurrijke pagina’s, boordevol nieuws over de clubs in de regio.

In de nieuwe Hockeykrant Haaglanden slaan we af met een vooruitblik op het EK Hockey 2019 en de Final Four van Pro League. Hiervoor spraken wij met doelman Sam van der Ven die zowel bij Oranje als bij HGC bezig is aan een sterk seizoen.

Daarnaast namen we een kijkje bij Hockey.nl, besteden aandacht aan Urban Hockey en zetten Dennis Warmerdam in de spotlights. De voormalig tophockeyer van Pinoké is ambassadeur van Clubs4life, Een initiatief van KWF, dat sportend Nederland oproept om samen te scoren tegen kanker.

Clubs
Ook in deze editie uiteraard weer veel aandacht voor de clubs in de regio. Zoals het verrassende Klein Zwitserland waar doelman Koen Schaper de onomstreden eerste doelman is. Met Jochem Blok van Cartouche kijken we vooruit naar de play-offs. En we bespreken met captain Lars Knoester de kansen van Forescate.

Verder de succesvolle MA1 van Ring Pass, de titelstrijd van Westland D1, het sportiviteitsconvenant van Zoetermeer, HDS, Wateringse Veld, Craeyenhout en het topseizoen van Ypenburg. En niet te vergeten; de keepersschool van Rijswijksche, HC Catwyck, HUDITO, De Kieviten, Pijnacker, Groen-Geel en het succes van de hdm Youth Academy.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Haaglanden ligt inmiddels in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Haaglanden. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2019-07-04T17:18:53+02:0016 mei 2019|

Hockeynieuws