Nieuwe Hockeykrant Kennemerland

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Kennemerland
  • Hockeykrant Kennemerland

De nieuwe Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek is van de pers gerold. Weer zo’n kleurrijke editie, boordevol nieuws over de clubs in de regio.

In deze editie van de Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek veel aandacht voor het EK Hockey 2019 dat komende zomer in Antwerpen wordt gespeeld. Twee jaar geleden wisten de Oranjedames én -Heren de titel in de wacht te slepen en beide teams gaan uiteraard voor nieuw succes.

Clubs
Vanzelfsprekend worden ook de clubs in de regio weer vol in de schijnwerpers gezet. Te beginnen met de dames van Alliance, dé smaakmakers in de Overgangsklasse A. Ook belichten wij het dubbel diamanten jubileum van Rood-Wit. En we spraken met keepster Lauren Logush over de ‘Canadian Connection’ op Leiden.

Verder in deze editie: de nieuwe staf van Bloemendaal, Daniel de Vos vertrekt bij Alkmaar, het inslagveld van Spaarndam, MHCC, Hisalis, Terriërs en het swingende dames 1 van Haarlem. En ook: 5 jaar G-hockey op De Reigers, het gloednieuwe waterveld van Overbos, HBS én het bijzondere avontuur van de coach van Bennebroek in India.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Kennemerland ligt inmiddels in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Kennemerland en Bollenstreek. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2019-05-13T10:24:10+02:002 apr 2019|

Hockeynieuws