Nieuwe Hockeykrant Kennemerland

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Kennemerland
  • Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek

De nieuwe Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek is van de pers gerold. Zoals je van ons gewend bent met veel nieuws en prettige artikelen over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek slaan we af met een vooruitblik op de komende maanden. Want er staat het nodige op de hockey-agenda. De WK’s voor dames en heren, de laatste editie van de Champions Trophy en de allesbeslissende weken in de competitie. Een periode waarin het draait om prestaties en ontwikkeling. Dat weet Teun de Nooijer als geen ander en dus vroegen wij hem naar zijn visie op de stand van zaken in hockeyland.

Clubs
Uiteraard is er in de Hockeykrant Kennemerland weer veel aandacht voor de clubs. Zo spraken wij uitgebreid met Glenn Schuurman over het seizoen van Bloemendaal en de kansen in de play-offs. Volgens de captain van de Musschen is het essentieel te pieken op het juiste moment.

Dat pieken geldt voor meer clubs, zoals Haarlem, Hisalis, Castricum en Saxenburg die in de krant worden belicht. Evenals de bijzondere prestaties van de JB1 van Rood-Wit, Overbos, Leiden, Alkmaar en Bennebroek. Verder de ontwikkeling van Spaarndam, HBS, De Kikkers, Zandvoort, De Terriërs, de nieuwe impuls bij De Reigers en het lustrum van Voorhout. Kortom, weer een mooie mix van onderwerpen.

Verkrijgbaar in de clubhuizen
De Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek is gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Kennemerland en Bollenstreek. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays. Deze editie is ook online te lezen onder de button ‘Archief’. Of bij Edities.

2018-04-16T10:36:30+02:0027 mrt 2018|

Hockeynieuws