Nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant
  • Hockeykrant Oost-Brabant

De nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant is van de pers gerold. 32 pagina’s boordevol nieuws en achtergrondartikelen over de clubs in de regio Oost-Brabant.

In de Hockeykrant Oost-Brabant slaan we af met de komende wedstrijden van de Oranjeheren. En dat is niet voor niets want op 26 en 27 oktober moeten de mannen van Caldas in het kwalificatietweeluik tegen Pakistan een Olympisch ticket veiligstellen. Mocht dit lukken, dan start naast de Pro League ook de ‘Road to Tokio’.

Galema en Van Geffen
Vooruitblikkend op de Spelen spraken wij met de Brabantse internationals Margot van Geffen en Jelle Galema. Beiden willen dit seizoen eerst knallen bij Den Bosch, maar ‘Tokio’ werpt toch ook al duidelijk een schaduw vooruit. “De Spelen zijn voor iedere hockeyer het hoogst haalbare en daar moéten we bij zijn!”

Clubs
In de nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant uiteraard ook weer veel aandacht voor de clubs in de regio. Zo belichten we nieuwe filosofie van Oranje-Rood, de promotiejacht van MOP, het debuut van Geldrop in de eerste klasse, het ontwikkelproces bij HCAS en de ambitieuze plannen van HC Eindhoven.

Verder in deze Hockeykrant: de groei van Oirschot Dames 1, de aspiraties van Civicum, het G-hockey bij Deurne, de ontwikkelingen op Basko, Cranendonck, Nuenen en Boxmeer, de keeperscarrousel van Berlicum, de herstart van Helmond, de laatste initiatieven van de KNHB en de lancering van OldStars Walking Hockey.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Oost-Brabant is gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Oost-Brabant. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

Foto: © OrangePictures/Perry van de Leuvert.

2019-10-31T12:27:01+01:0023 okt 2019|

Hockeynieuws