Nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant

Home>hockeykrant, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant
  • Hockeykrant Oost-Brabant

De nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant is verschenen. De voorjaarseditie. 32 pagina’s actueel nieuws en achtergrondartikelen over de clubs in de regio Oost-Brabant.

In deze voorjaarseditie van de Hockeykrant Oost-Brabant besteden wij aandacht aan 14 clubs in de regio. Den Bosch, Oranje-Rood, MOP, HC Eindhoven, Civicum, Boxmeer, MHC Deurne, Helmond, Basko, Oirschot, Hockey Geldrop, HCAS, MHC Best én HC Nuenen.

Daarnaast lees je alles over de toernooien en evenementen die de komende maanden op het programma staan. Zoals de EHL Finals, het EK Hockey dat in juni in Amsterdam wordt gespeeld en uiteraard de Olympische Spelen. Klik op de cover voor de online bladerversie.

Fysiek en online
De voorjaarseditie van de Hockeykrant Oost-Brabant is vanaf volgende week te vinden bij alle genoemde clubs in de regio Oost-Brabant. Zoals gebruikelijk via onze displays, op de sportparken én online via de diverse clubwebsites en clubapps. Alle eerder verschenen edities zijn ook online te lezen op www.hockeykrant.nl, onder de button Edities.

Foto: Orangepictures

2021-02-25T15:37:01+01:0025 feb 2021|

Slide

Hockeynieuws

Ga naar de bovenkant