Nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant
  • Hockeykrant Oost-Brabant

De nieuwe Hockeykrant Oost-Brabant is van de pers gerold. Met weer veel nieuws en artikelen over de clubs in de regio Oost-Brabant.

In de Hockeykrant Oost-Brabant natuurlijk een vooruitblik op het WK Hockey voor Heren dat op 28 november van start gaat in India. Nederland behoort tot het rijtje kanshebbers voor goud, al is de concurrentie ongekend sterk. Ook het Nederlands Elftal Dames maakt zich op voor een topevenement: de laatste editie van de Champions Trophy. Van 17-25 november in het Chinese Chanzhou Wujin.

Clubs
Uiteraard is er weer veel aandacht voor de clubs in de regio. Zo spraken wij met Raoul Ehrens over het seizoen van Den Bosch, analyseerden de prestaties van Oranje-Rood met Roger van Gent en maakten kennis met Saskia van Duivenboden, de nieuwe keepster van O-R Dames 1.

Verder de ontwikkelingen op HC Eindhoven, de start van Boomgaardt & Paumen op MOP, Civicum, Basko, Cranendonck, het superlid van Oirschot, Geldrop, Boxmeer en de onklopbare MB1 van Deurne. En niet te vergeten: Urbanhockey bij Berlicum, HCAS, het nieuwe waterveld van Nuenen én een mooi verhaal over de doelman van Helmond die na een appje van Max Caldas ineens tussen de Oranjemannen op het veld stond.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Oost-Brabant is vanaf komend weekend gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Oost-Brabant. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2018-11-08T09:50:17+02:006 nov 2018|

Hockeynieuws