Nieuwe Hockeykrant Rotterdam

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Rotterdam
  • Hockeykrant Rotterdam

De nieuwe Hockeykrant Rotterdam ligt in de clubhuizen. Maar liefst 28 pagina’s dik en vanzelfsprekend weer met heel veel nieuws over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Rotterdam slaan we af met een vooruitblik op twee internationale evenementen die op stapel staan. Allereerst de seriewedstrijden van de Oranjeheren en het Nederlands Elftal Dames in de Hockey Pro League die tot juni worden gespeeld. Daarna wacht in augustus het EK Hockey in Antwerpen waar beide teams de Europese titel verdedigen.

Clubs
Zoals je van ons gewend bent staat deze editie weer voor een heel groot deel in het teken van de clubs in de regio. Wat te denken van Schiedam dat in de OVK verder bouwt aan de successtory. Of Nick Belgraver, het cornerkanon van Pollux die na 16 seizoenen stopt en coach wordt van Heren 1. Je leest het in de Hockeykrant.

Verder: de plannen van De IJssel, de nieuwe coach van Barendrecht, Tempo ’34, Leonidas en een goed gesprek met Lotte de Heer, sterkhouder van Rotterdam. En daarnaast: de trimmers van Hoeksche Waard, puppyhockey op Spijkenisse, DMHC, 120 jaar Victoria, HC Krimpen, Bleijswijk, Ommoord, Derby en de internationale gasten van HC Capelle.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Rotterdam ligt inmiddels in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Rotterdam. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2019-05-13T10:23:41+02:0010 apr 2019|

Hockeynieuws