Nieuwe Hockeykrant Utrecht

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Utrecht
  • Hockeykrant Utrecht/Amersfoort

De nieuwe Hockeykrant Utrecht/Amersfoort is verschenen! Vers van de pers en natuurlijk weer met heel veel nieuws over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Utrecht/Amersfoort vanzelfsprekend een vooruitblik op de komende wedstrijden van het Nederlands Elftal dames én heren. De Oranjeteams spelen in juni een aantal thuisduels in de Pro League, waaronder twee wedstrijden op Kampong in Utrecht. Daarna wacht in augustus het EK Hockey in Antwerpen.

Play-offs en clubs
Daarnaast kijken we ook alvast vooruit naar de Play-offs in de Hoofd- en Promotieklasses. We belichten de kansen van Kampong en SCHC en spraken met Ronald Brouwer die met Schaerweijde alle zeilen moet bijzetten.

Verder aandacht voor de recordreeks van Rijnvliet Heren 1, de jeugd van Doorn, de ambitie van Leusden, Eemvallei, Nieuwegein, de ambitie van Voordaan en de opmars van Shinty. En: de doelman van IJsseloever, het verrassende Maarssen, Fletiomare, Amersfoort, de titelstrijd van Zwaluwen en Soest, Phoenix en de nieuwe basisopleiding coachen van de KNHB.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Utrecht/Amersfoort ligt inmiddels in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Utrecht en Amersfoort. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

2019-05-13T10:23:14+02:0015 apr 2019|

Hockeynieuws