Nieuwe Hockeykrant Utrecht

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Utrecht
  • Hockeykrant Utrecht/Amersfoort

De nieuwe Hockeykrant Utrecht/Amersfoort is verschenen. Weer zo’n fijne editie, boordevol nieuws en lekkere verhalen over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Utrecht/Amersfoort kijken we natuurlijk vooruit op de komende toernooien van de Oranjeteams. De Dames gaan aanstaande zomer in Londen voor nieuw WK Goud en in november wacht voor de Heren de titelstrijd in India. In juni is er de laatste editie van de Champions Trophy, het vierlandentoernooi voor de Dames en de Rabo Superserie.

Clubs
Vanzelfsprekend is er in de Hockeykrant Utrecht/Amersfoort weer veel aandacht voor de clubs. Daaronder uiteraard Kampong en SCHC voor wie met de play-offs de weken van de waarheid aanbreken. Zo ook voor Astrid Kersseboom. De anchor van het NOS Journaal vertelt in een uitgebreid interview over haar werkzaamheden als teammanager van Stichtsche Dames 1.

Ook spraken we met Jaspal Sing, de Singaporees international van Amersfoort, en met het kanon van Schaerweijde; Pieter-Jan Voerman. Verder de ambitie van Eemvallei en de ontwikkelingen op Maarssen, Nieuwegein, Houten, Fletiomare, Voordaan, Doorn, Shinty, Phoenix, het jubilerende Leusden, IJsseloever,  Maarn en de megastappen van HC Rijnvliet, dé nieuwe club van Utrecht.

Verkrijgbaar in de clubhuizen
De Hockeykrant Utrecht/Amersfoort is gratis verkrijgbaar in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Utrecht en Amersfoort. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button ‘Archief’. Of bij Edities.

2018-04-26T12:23:12+02:0016 apr 2018|

Hockeynieuws