Nieuwe Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek
  • Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek

De nieuwe Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek ligt in de clubhuizen. Een kleurrijke editie met het laatste hockeynieuws en boordevol artikelen over de clubs in de regio.

In de Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek vanzelfsprekend een uitgebreide preview op het WK Hockey dat eind november in India van start gaat. Vali Verga, die aan zij derde WK begint, heeft er veel zin in. Maar de routinier weet ook dat de concurrentie supersterk is.

Clubs
Natuurlijk komen ook de clubs in de regio weer volop aan bod. Zoals Hattem waar topsprinter Churandy Martina regelmatig loopclinics en mental coaching verzorgt. En daar wordt de hele club blij van. Ook spraken we met Frank Geers, de TD van Zwolle over de topjeugd van de club en maakten kennis met de nieuwe hoofdtrainer van Kampen.

Verder in deze editie: de ontwikkelingen op Epse, de keepersdag van Ares, het herfstkamp van De Mezen, de nieuwe velden van Dieren, de blaashal op Deventer, zeven tegen zeven op Barneveld, Meppel, Epe, Lochem, de gerenoveerde accommodatie van Nijkerk en ruim aandacht voor 90 jaar AMHC Apeldoorn.

In de clubhuizen
De Hockeykrant Veluwe/IJsselstreek ligt inmiddels in de clubhuizen van alle genoemde verenigingen in de regio Veluwe en Ijsselstreek. Zoals gebruikelijk via onze speciale displays of op de leestafels. Deze editie is binnenkort ook online te lezen onder de button Archief. Of bij Edities.

foto: AMHC

2018-11-07T11:15:17+02:005 nov 2018|

Hockeynieuws