Nieuwe Hockeykranten online

>, Nieuws>Nieuwe Hockeykranten online
  • Nieuwe Hockeykranten online

De digitale versies van de recent verschenen Hockeykrant Rotterdam, Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek en Hockeykrant Utrecht/Amersfoort staat nu online.

Hockeykrant Rotterdam is in april verschenen en verspreid in de clubhuizen van HC Rotterdam, Schiedam, Pollux, De IJssel, Barendrecht, Tempo ’34, Leonidas, Hoeksche Waard, Spijkenisse, DMHC, Victoria, HC Krimpen, Bleijswijk, Ommoord, Derby en HC Capelle. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Hockeykrant Kennemerland is in april verschenen en verspreid in de clubhuizen van Alliance, Rood-Wit, Leiden, Bloemendaal, Alkmaar, Spaarndam, MHCC, Hisalis, Terriërs, Haarlem, De Reigers, Overbos, HBS en Bennebroek. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Hockeykrant Utrecht/Amersfoort is in april verschenen en verspreid in de clubhuizen van Kampong, SCHC, Schaerweijde, Voordaan, Rijnvliet, Doorn, Leusden, Eemvallei, Nieuwegein, Shinty, IJsseloever, Maarssen, Fletiomare, Amersfoort, Zwaluwen, Soest én Phoenix. Klik op de cover om de krant online te lezen.

Alle recente én eerder verschenen edities van de Hockeykrant zijn overigens op deze website online te lezen onder de button ‘Archief’.

2019-05-13T10:50:49+02:0013 mei 2019|

Hockeynieuws