Oranjeheren hervatten voorbereiding

Home>hockeykrant, Nieuws>Oranjeheren hervatten voorbereiding
  • coaches

Het Nederlands Elftal Heren heeft de voorbereiding hervat op de Olympische Spelen van Tokio. De selectie van Max Caldas startte na de jaarwisseling met een trainingsweek op Papendal.

Deze week kwam in de plaats voor de geplande trainingsstages in Duitsland en Spanje die vanwege de coronapandemie zijn geschrapt. De bondscoach nodigde in totaal 25 spelers uit.

Onder hen Roel Bovendeert, die eerder deel uitmaakte van de Potentials-groep. De aanvaller van Bloemendaal maakt nu de stap naar de Olympische trainingsgroep. Hij neem de plaats in van Jelle Galema (Den Bosch) die buiten de selectie van Caldas is gevallen.

De Olympische trainingsgroep:
Lars Balk, Jonas de Geus, Jip Janssen, Bjorn Kellerman, Robbert kemperman, Sander de Wijn en Terrance Pieters (Kampong). Roel Bovendeert, Thierry Brinkman, Jorrit Croon, Glenn Schuurman, Maurits Visser en Floris Wortelboer (Bloemendaal). Sander Baart, Teun Beins, Pirmin Blaak en Joep de Mol (Oranje-Rood). Justen Blok, Thijs van Dam en Jeroen Hertzberger (Rotterdam). Billy Bakker en Mirco Pruyser (Amsterdam). Seve van Ass en Sam van der Ven (HGC). Mink van der Weerden (Rot-Weiss Köln).

2021-01-13T13:37:20+01:0013 jan 2021|

Slide

Hockeynieuws

Ga naar de bovenkant