Programma’s Hoofdklasse bekend

>, Nieuws>Programma’s Hoofdklasse bekend
  • hoofdklasse hockey

De KNHB heeft het competitieprogramma van de Hoofdklasse Dames en Heren 2018-2019 bekendgemaakt. Ook de programma’s voor de overige klasses zijn gepubliceerd, met uitzondering van de Vierde Klasse.

De Hoofdklasse Heren start op zondag 26 augustus en kent in de eerste seizoenshelft een aantal dubbele speelronden. Het najaarsprogramma wordt op 21 oktober afgesloten in verband met het WK Hockey. Op zondag 10 maart herstart de competitie en loopt tot zondag 12 mei.

Dames
De Hoofdklasse Dames start op zondag 12 september. De eerste seizoenshelft wordt op zondag 11 november afgesloten. Evenals bij de heren herstart de competitie op zondag 10 maart. De laatste speelronde staat gepland op zondag 12 mei.

Bij de samenstelling van het programma voor de Hoofdklasse heeft de KNHB onder andere rekening gehouden met de kalender van Europese toernooien. Daarnaast staan zoveel mogelijk ‘dubbels’ geprogrammeerd voor clubs met zowel een heren- als een damesteam in de Hoofdklasse.

Downloads
Het volledige programma van de Hoofdklasse Dames en Heren is hier te vinden. De programma’s van de overige klassen zijn te vinden in de Standenmotor. Het programma voor de Vierde Klasse wordt op 15 augustus bekendgemaakt. De programma’s voor de Districtscompetities op 20 augustus.

2018-08-08T12:40:51+02:0020 jul 2018|

Hockeynieuws