Schema’s HWL Finals bekend

>>Schema’s HWL Finals bekend

De FIH heeft de poules en het speelschema bekend gemaakt van de finaleronden van de Hockey World League Heren en Dames.

De HWL Finals Heren wordt gespeeld in Bhubaneswar (India). De Nederlandse Heren zijn ingedeeld in Poule A en treffen daarin Argentinië, Spanje en België. In Poule B strijden Australië, Duitsland, India en Engeland.

Het toernooi start op vrijdag 1 december. Nederland komt een dag later in actie en speelt dan tegen Spanje. Op zondag 3 december wacht de ontmoeting met Olympisch kampioen Argentinië. Op 5 december is er de wedstrijd tegen België, een replay van de EK-finale.

De kwartfinales staan gepland op 6 en 7 december. 8 en 9 december zijn de halve finales en op 10 december de finale. Het volledige speelschema vind je hier.

Dames
Het schema van de finaleronde van de HWL Dames is inmiddels ook bekend. Het toernooi wordt van 17-26 november gespeeld in het Nieuw-Zeelandse Auckland. De Nederlandse Dames zijn ingedeeld in Poule A en treffen daarin gastland Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Zuid-Korea. In Poule B spelen Argentinië, China, Duitsland en Engeland.

Nederland komt op 17 november voor het eerst in actie en speelt dan tegen Nieuw-Zeeland. Het complete speelschema vind je hier.

foto: Orangepictures/Jacques Jullens

Deel dit:
2017-09-11T11:34:28+00:00 11 sep 2017|

Hockeynieuws