KNHB Vrijwilligerstrofee 2017

>, Nieuws>KNHB Vrijwilligerstrofee 2017
  • KNHB Vrijwilligerstrofee

Hockeyclubs kunnen niet zonder vrijwilligers. Daarom is het belangrijk hen regelmatig in het zonnetje te zetten. Ook de hockeybond draagt daar graag aan bij, met de KNHB Vrijwilligerstrofee.

De Vrijwilligerstrofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een clublid dat zich binnen een vereniging op een bepaald gebied heeft onderscheiden. De bond stelt ieder jaar een andere categorie vast. Dit jaar worden vrijwilligers die zich inzetten voor een Veilig Sportklimaat binnen de hockeyvereniging extra in het zonnetje gezet. Dit kan een commissie- of bestuurslid zijn of een betrokken lid. De vrijwilliger maakt kans op de Vrijwilligerstrofee 2017.

Opzet
De opzet van de verkiezing verloopt dit jaar iets anders dan gebruikelijk. De KNHB kiest per district namelijk een districtswinnaar. Daarvan wint één vrijwilliger de Vrijwilligerstrofee 2017, met de bijhorende cheque van € 5.000,-. De overige vijf districtswinnaars ontvangen allen een cheque van  € 1.000,-. Voor alle prijzen geldt dat het bedrag ingezet dient te worden voor een Veilig Sportklimaat.

Aanmelden
Je kunt via jouw verenigingsbestuur een vrijwilliger opgeven die zich op het gebied van een veilig Sportklimaat heeft onderscheiden. Aanmelden kan tot 15 december 2017. De prijzen wordt op 27 januari 2018 uitgereikt tijdens het Nationaal Hockeycongres in Utrecht. Meer informatie over de criteria en aanmeldingsformulieren vind je op www.knhb.nl.

2017-11-28T16:35:58+02:0028 nov 2017|

Hockeynieuws